Детска застраховка - спестовна полица за доброто на децата
Детска застраховка

Детска застраховка

Детска застраховка

Детска застраховка или детски спестовен влог

Чрез Детска застраховка застрахователните компании отговарят на една нескрита потребност на родителите. Да имат възможност да планират отрано и осигурят на детето си качествено образование и силен старт в живота.

Децата са бъдещето, продължението, надеждата за благоденствие на Земята ни. Те са изключително и безценно богатство, дар и отговорност.

Отглеждането на истински здрави, пълноценни и щастливи деца е сериозна отговорност на родителите. Грижите на всеки родител би следвало да включват децата да получат добро образование, да се реализират според желанията им, да заявят себе си чрез талантите и способностите си и да направят света ни по-добро място за всички.

Детска спестовна застраховка

Именно посредством Детската спестовна застраховка Вие можете отрано да се погрижите за бъдещия самостоятелен живот и добрата реализация на Вашето дете.

Това е една прекрасна възможност да отделяте във времето средства и така неусетно да спестявате и събирате средства за детето Ви, които застрахователят ще изплати на ползващото лице еднократно или под формата на годишна или месечна стипендия (рента) за определен в застраховката срок.

Детската спестовна застраховка включва основни и допълнителни застрахователни покрития, включващи доживяване до определена възраст, заболявания, злополуки по време на срока на договора, както и допълнителни такива.

Запознайте се с този ценен за бъдещето на децата продукт, осигурете здрав и добър живот на детето Ви.

Какво покрива Детската спестовна застраховка?

  • Доживяване на определена възраст;
  • Смърт вследствие на заболяване или злополука;
  • Трайна загуба на работоспособност.

В зависимост от избора на ползвателя на застрахователната услуга могат да бъдат покрити рискове като:

-Злополука;

-Дневни пари за болничен престой;

-Хирургическо лечение;

-Второ медицинско мнение и др.

Научете какви са рисковете и каква възвръщаемост бихте могли да получите.

За здравна застраховка, вижте тук!

Вашият коментар