Как да подпишете Вашите сватбени покани? - ИНС Маркет ✔️

Как да подпишете Вашите сватбени покани

Не всеки знае, как да подпише правилно поканите за сватба.

Ние следваме европейската традиция. Какво казва тя за сватбените покани? В европейската традиция те се подписват от името на тези, които плащат за събитието. Младоженците ни канят директно. Все пак им6а някои нюанси. Първото трябва да е името на булката, а не на бъдещия съпруг, дори ако въпросът е как да подпишете поканите за сватба на родителите на младоженеца. В интернет има много примери за покани и повечето от тях използват друга класическа за Европа догма – използването на думи, изразяващи уважение към адресата. Не е необходимо да поставяте подписи – това не е официален документ. Но имената на булката и младоженеца трябва да бъдат поставени в долния десен ъгъл. Ако това са далечни роднини, те също пишат имената на младоженците (или общото им бъдещо фамилно име, ако роднините го знаят). Как да попълните сватбените си покани? Ние определено можем да сме Ви полезни. Обадете ни се! гр. София, ж.к. „Младост – 1“, ул. „Никола Генадиев“, бл. 49 А, магазин 2, тел.: 0888 42 62 10 Трябва да попълните поканите за сватба в кратка форма, но да донесете основна информация за времето, мястото на всички основни действия на сватбата и съответния дрес код. Основните точки за изготвянето на прекрасните сватбени поканата са:
  1. Присъствието на вежлив поздрав, посочващ адресата;
  2. Следва разкриване на целта на събитието (покана за сключване на брак – включва гост посещение в деловодството, за празнуване – банкет за брака и други думи);
  3. Необходими са точна дата, час на началото на действието;
  4. Допълнителни бележки (възможността да вземете сателит, дрес код и стил на събитието и друга важна информация);
  5. И накрая следват подписите на двамата бъдещи младоженци.
Ако решите да използвате услугите на дизайнери, тогава как да попълните Вашите сватбени покани, те ще ви кажат директно, след като изслушат конкретните желания на клиентите. Обикновено за одобрение на клиента веднага се предлагат няколко алтернативни варианта с възможност за извършване на корекции.

Вашият коментар