Реклама в ИНС Маркет – INS Market

Реклама

Реклама в ИНС Маркет

За запитвания за реклама в ИНС Маркет и индивидуална оферта, моля пишете ни на: info@webstation.bg  

Рекламни банери

Банер LEADRBOARD 728х90, разположен в Header-a на сайта. 100% видимост от всички страници Цена:240 лв. на месец с вкл. ДДС

Банер RECTANGLE PREMIUM 300×250, разположен в горе-вдясно на сайта – всички страници Цена: 144 лв. на месец с вкл. ДДС

Банер REGULAR BOARD 728×90, разположен в долната част на сайта – всички страници Цена: 108 лв. на месец с вкл. ДДС

 

ПР Статия

Цена на статия предоставена от клиента до 400 думи с един активен линк към външен сайт тип anchor text: 120 лв. с вкл. ДДС. Статията е безсрочна и се оптимизира по 1 ключова дума, по желание на клиента за натурален трафик.

Цена на статия от клиента до 400 думи с два активни линка към външен сайт тип anchor text: 168 лв. с вкл. ДДС. Статията е безсрочна и се оптимизира по 2 ключови думи, по желание на клиента за натурален трафик.

Технически изисквания – Банери

Описание: Статичен или динамичен банер Размер: до 200kb Формат: PNG, JPEG, GIF, HTML5 & JAVASCRIPT Достъпни за: Десктоп, лаптоп, таблет и мобилен телефон

Препоръчителни размери: 300х250, 728х90

Срок за изпращане: 2 работни дни преди датата за публикуване

 

Технически изисквания – PR статии

PR материалите се изпращат до един работен ден преди публикуването им. Всички материали се преглеждат от редактора, ако е необходимо се прави корекция на текста и се връща към клиента за одобрение.

Предварително се уточнява категорията, където ще бъде публикуван PR материала. Дължина на текста: до 450 думи. Брой връзки поставени в статия, който да водят към други сайтове: до 2 броя.

Предварително се уточняват ключовите думи и URL-те. Брой снимки в PR-а –до 2 броя. Снимките следва да бъдат закупени от клиента или със свободни права на ползване, както и да се предоставят във формат “.jpg“ или “.png”.